Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Δηλώσεις για τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός ανέφερε: « Η αστυνομία δεν είναι στρατός κατοχής. Αντιμετωπίζει τα θέματα τάξης. Όταν μπαίνουν σε ένα γήπεδο 5.000 άνθρωποι, κάνουν επεισόδια και δημιουργείται αυτός ο πανικός, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι μόνο αστυνομικό
θέμα. Περνάει σε άλλη σφαίρα. Κι αυτό είναι το αποτέλεσμα της Ελλάδας που ''φεύγει'' κατά τη γνώμη μου. Της Ελλάδας που αποχωρεί. Η Ελλάδα της παθογένειας, η Ελλάδα της ατιμωρησίας, η Ελλάδα των πολλών εκατομμυρίων, τα οποία όμως δεν υπήρχαν».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συνέχισε, επισημαίνοντας ότι: «Όταν αυτές οι ομάδες μπορούν και τα κάνουν αυτά, σημαίνει ότι τα έκαναν και στο παρελθόν χωρίς να τιμωρηθεί κανείς, χωρίς να συλληφθεί κανείς. Δυστυχώς, δεν δικάστηκε και δεν καταδικάστηκε κανείς. Βεβαίως, από την άλλη πλευρά είναι αυτή η παθογένεια του ποδοσφαίρου με τα πολλά εκατομμύρια που δεν υπήρχαν. Όλα αυτά δημιούργησαν αυτήν την αρρωστημένη ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό είπα, ότι είναι η Ελλάδα που ''φεύγει''».

zougla

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου