Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ


 
Την Κυριακή 18-3-2012 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και στο Νομό μας.
Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και με μεγάλη συμμετοχή των φίλων και των μελών  του κινήματός μας. Οι φίλοι και τα μέλη μας μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία έκφρασης και συμμετοχής δημιούργησαν μια νέα δυναμική για το ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συμμετείχαν στην διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου μας και να τους πούμε ότι μαζί τους θα πορευτούμε για νέες τομές στην ελληνική κοινωνία ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ελαφρυνθούν αυτοί που θίχτηκαν περισσότερο από τα μέτρα της προηγούμενης διετίας.
Και αυτοί δεν είναι άλλοι από του μη προνομιούχους.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 3 Δημάρχους μας για την τεχνική βοήθεια που μας παρείχαν ώστε η εκλογική διαδικασία  να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα.
Το ΠΑΣΟΚ , η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της χώρας  θέλει και μπορεί να πάει την πατρίδα μας μπροστά. Το ξέρετε και το ξέρουμε  ότι είμαστε για τα δύσκολα. Θα τα καταφέρουμε με την βοήθεια και την συμπαράσταση των φίλων και των μελών μας και την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Σας επισυνάπτουμε και τον πίνακα των τελικών αποτελεσμάτων κατά εκλογικό τμήμα

Για τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου