Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στο σημερινό πολιτικό συμβούλιο


 

ΜΕ αντικείμενο τη λήψη των καταστατικά προβλεπόμενων αποφάσεων για την κίνηση των προεκλογικών διαδικασιών, καθώς και την προετοιμασία των ψηφοδελτίων, συνεδριάζει σήμερα, από τις 9.30 το πρωί, το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σημειώνεται ότι στο πολιτικό συμβούλιο επιστρέφει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, από τον οποίο ο κ. Βενιζέλος ζήτησε, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, να ανακαλέσει την παραίτηση που είχε υποβάλει πριν από ένα μήνα, από μέλος του πολιτικού συμβουλίου. Ο κ. Παναγιωτακόπουλος δέχθηκε την πρόταση του κ. Βενιζέλου και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "προφανώς στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης ως μέλος του πολιτικού συμβουλίου".

Χθες ο κ. Βενιζέλος παρουσίασε επισήμως την κ. Γεννηματά ως νέα εκπρόσωπο Τύπου στους πολιτικούς συντάκτες, στην Ιπποκράτους, δηλώνοντας ότι «χαίρομαι γιατί με το πρόσωπό της θα εκφράζεται το ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενο στον ελληνικό λαό που περνά μια περίοδο αβεβαιότητας και απαισιοδοξίας». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «πρέπει όμως να πιστέψουμε στον εαυτό μας, πρέπει να αντιστρέψουμε το κλίμα κι όταν πιστέψουμε στον εαυτό μας και νιώσουμε δυνατοί εσωτερικά, θα αλλάξουμε και τα δεδομένα της χώρας μας, κάτι το οποίο θεωρώ απολύτως εφικτό», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της η κ. Γεννηματά επισήμανε ότι «είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα το να αναλαμβάνω, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης που είναι υπεύθυνη για όλες τις μεγάλες αλλαγές στον τόπο». «Ευθύνη μας είναι στη νέα σελίδα που ανοίγουμε στο ΠΑΣΟΚ να αναδείξουμε όλες τις προσπάθειες που κάναμε αυτά τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τα λάθη και τις παραλείψεις που κάναμε», συμπλήρωσε.  




express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου