Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η ζωή σας στον κόσμο των cartoons


Η φωτογραφία είναι μια διαφορετική ματιά στα πράγματα και τα φίλτρα κάνουν αυτήν τη ματιά ακόμα πιο διαφορετική. Ένα τέτοιο φίλτρο είναι η εφαρμογή Cartoon camera, η οποία δίνει μια cartoon ματιά στις φωτογραφίες που παίρνετε με το κινητό σας ή στις εικόνες που βλέπετε όσο έχετε την κάμερα το κινητού ανοιχτή (ναι σε πραγματικό χρόνο). 

Η εφαρμογή έχει ένα real time cartoon εφέ και 6 εφέ για μετέπειτα επεξεργασία (Cartoon, Color Drawing, Sepia, White Strokes, Dark Strokes and Colored Edges) που το καθένα δημιουργεί ένα διαφορετικό εικαστικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες πάντα όμως στο cartoonιστικο μοτίβο. 

Όλες οι λειτουργίες γίνονται πολύ απλά μέσα από την εφαρμογή, η οποία υποστηρίζει και μπροστινές κάμερες σε όσα κινητά διαθέτουν, οπότε μπορείτε να catoonνοποιήσετε και τον εαυτό σας. 

Η δουλειά που έχει γίνει είναι πολύ προσεγμένη, παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν, με διαφημίσεις ή κοστίζει κοντά στο 1 ευρώ, χωρίς διαφημίσεις. 

Τόσο το εικονίδιο της εφαρμογής, όσο και τα κουμπιά λειτουργίας της έχουν σχεδιαστεί στο χέρι και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μέσα από την εφαρμογή για να αποκτήσουν την cartoonιστικη μορφή τους. 


appgaraz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου