Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ηττήθηκε 2-1 ο Άρης από τη Φιορεντίνα. Καλή παρουσία για τους "κίτρινους"

Ο Άρης στο τέταρτο και τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους με αντίπαλο ηττήθηκε με 2-1 από την Φιορεντίνα
Στο δεύτερο φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη με εκτελεστή τον Γιαννιώτα κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 14' που έκανε το 1-0 και στο 16' που έχασε νέα ευκαιρία αλλά η μπάλα από το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βιβιάνο. Η Φιορεντίνα άρχισε να ανεβαίνει χωρίς όμως μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βελλίδη, ενώ στο 27' ο Βιβιάνο απέκρουσε ενστικτωδώς το γυριστό σουτ του Γιαννιώτα.
Ένα λεπτό μετά η Φιορεντίνα είχε τετ α τετ με τον Τσέρτσι και στο 31' ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ρόμουλο να αξιοποιεί την εκδήλωση της αντεπίθεσής της. Η ιταλική ομάδα απείλησε και στο 33' με τον Λιάγιτς όπου η μπάλα πέρασε άουτ και στο 37' υπήρξε η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου με την προσπάθεια του Γιαννιώτα.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Φιορεντίνα έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Γιόβετιτς στο 46' και ο Άρης τον Γιαννιώτα στο 50' που τραυματίστηκε και αποχώρησε με έντονους πόνους στο δεξί του γόνατο με τον Κατσαβάκη να πέρασε στην θέση του τον νεαρό Νταμαρλή.
Στο 57' η Φιορεντίνα προηγήθηκε με 2-1 μετά το 1-2 που έπαιξαν οι Γιόβετιτς και Λιάγιτς με τον τελευταίο να πλάσαρε σωστά τον Βελλίδη. Οι συνεχείς αλλαγές που ακολούθησαν είχανε σαν αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου