Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Καπετάνος: "Κόντης και Αθανασιάδης παίζανε μαζί μας"

Θυμωμένος με την κατάσταση που επικράτησε όλο το προηγούμενο διάστημα στον Άρη
εμφανίστηκε ο Κώστας Καπετάνος. Ο έμπειρος μέσος κίτρινων έκανε λόγο για κοροϊδία από την προηγούμενη διοίκηση και τόνισε πως οι Κόντης, Αθανασιάδης παίζανε στις πλάτες των παικτών!
Τα πιο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε σε «Metrosport» και «Sportday»:

«Σίγουρα όταν υπάρχει καθυστέρηση μισθών, αυτό χτυπάει άσχημα. Οταν κάποιοι παίρνουν τα λεφτά τους, κάποιοι άλλοι όχι, κάποιοι άλλοι δεν έχουνε να φάνε, κάποιοι πηγαίνουν κάθε μήνα στα γραφεία και πληρώνονται ή η διοίκηση μιλάει με συγκεκριμένους και τους υπόλοιπους τους έχει παραμελήσει, αυτό είναι τραγικό και πολύ δύσκολο».
«Η περσινή διοίκηση ήταν τραγική. Παίζανε μαζί μας, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες ο κ. Κόντης και ο κ. Αθανασιάδης παίζανε στις πλάτες μας. Μας έλεγαν ‘ελάτε να υπογράψετε χαρτί για την αδειοδότηση, θα πληρωθείτε μία του μηνός’. Καθαρά κοροϊδία. Μας μαζεύανε στο γήπεδο και μας λέγανε ‘έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς σας’. Παραμύθι. Ούτε ευρώ είχε μπει. Ο κ. Κόντης μας είχε πει ότι από τη στιγμή που βγαίνει μπροστά, η κοροϊδία θα τελειώσει. Ακόμη πιο μεγάλο ψέμα ήταν αυτό. Εμείς για το καλό της ομάδας υπογράψαμε και τα χαρτιά και όλα, γιατί πολύ απλά θέλαμε το καλό του Αρη. Η νέα διοίκηση είναι πολύ διαφορετική. Μας πήρε το καλοκαίρι τηλέφωνα και μείναμε για το δικό μας καλό και για της ομάδας».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου