Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Αρχίζει το ματς



Και να λοιπόν που έφτασε η ημέρα που τα μεταγραφικά σενάρια, οι θεωρίες, η εξασφάλιση ή μη των αδειοδοτήσεων μπαίνουν στην άκρη για να έρθει στο προσκήνιο αυτό για το οποίο "καιγόμαστε": Το ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Το πρωτάθλημα της Superleague κάνει πρεμιέρα απόψε και οι 16 "μονομάχοι", πολλοί εκ των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά
οικονομικά προβλήματα, είναι έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό.

Η αρχή γίνεται παράλληλα στις 19:15 σε δύο γήπεδα. Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων και του άκρως άπειρου ρόστερ της θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να φαντάζει ως το φαβορί της αναμέτρησης. Την ίδια ώρα, στους "Ζωσιμάδες", ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά, ο οποίος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρώτη του συμμετοχή στα "σαλόνια" της μεγάλης κατηγορίας.


Το μενού του Σαββάτου κλείνει με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Οι "πράσινοι" θέλουν να ανακτήσουν την ψυχολογία τους μετά την ήττα από τη Μάλαγα για τα πλέι οφ του champions league και φυσικά να βάλουν θετικό πρόσημο στη βαθμολογική συγκομιδή τους καθώς η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκινάει το πρωτάθλημα με -2 λόγω της περσινής τιμωρίας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25/2
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30)

Κυριακή 26/2
Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15)
ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη (19:15)
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15)
Βέροια-Ολυμπιακός (21:30)

Δευτέρα 27/2
Πανιώνιος-Άρης (20:30)


Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου