Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

"Βόλτα" στα έργα της Θεσσαλονίκης αύριο Μπουτάρης- Κουράκης

Περιοδεία στο χώρο εργασιών σε τέσσερα έργα του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σε φάση ολοκλήρωσης θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί ο Δήμαρχος Γ. Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων Α. Κουράκης

Συγκεκριμένα θα επισκεφτούν:
- στις 9.30 την Παιδική Χαρά στην Πλατεία Ναυαρίνου όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης στο πλαίσιο της χορήγησης Πιστοποιητικού Ποιότητας σε συνολικά 22 Παιδικές Χαρές του Δήμου Θεσσαλονίκης.
- στις 10.30 το Νεοκλασικό στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως με Καζαντζάκη (περιοχή Δικαστηρίων), όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εντός του κτιρίου και πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες με χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο» για την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου.
- στις 11.30 την Παιδική Χαρά στην Πλατεία Αλεξάνδρου Γαλοπούλου (περιοχή Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού (στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Κολωνιάρη με Αλεξάνδρου Γαλοπούλου) που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.
- Στις 12.30 το Πολιτιστικό Κέντρο στην περιοχή των Σφαγείων (26ης Οκτωβρίου 21) όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες εντός του παλαιού νεοκλασικού κτιρίου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου