Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Συζητούνται στο ΠΑΣΟΚ οι προτάσεις του Ευάγγ. Βενιζέλου για την οργανωτική ανασυγκρότηση



ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ σήμερα η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της πολιτικής και οργανωτικής ανασύστασης της παράταξης. Θα συμπληρωθεί επίσης το μεταβατικό οργανωτικό σχήμα με τη συγκρότηση των τομέων, τον ορισμό των υπευθύνων σε περιφερειακό και νομαρχιακό επίπεδο, τον αναπροσανατολισμό του ΙΣΤΑΜΕ, τις επαφές με κόμματα και κινήσεις κοκ.

Στην Ιπποκράτους τονίζουν ότι η ηγεσία του Κινήματος δεν πρόκειται να ανακυκλώσει τη συζήτηση στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Το μέλλον της παράταξης, αναφέρεται σχετικά, κρίνεται από το μέλλον της χώρας και «όχι από τη στάση μερικών προσώπων». 

Στο ΠΑΣΟΚ τους θέλουμε όλους κοντά μας, αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται ότι «κατανοούμε πόσο δύσκολη είναι η νέα εποχή για πολλά στελέχη μας, συνηθισμένα σε άλλους ρόλους, που είναι τώρα εκτός κυβέρνησης ή και εκτός Βουλής. Ο μόνος όμως τρόπος να σταθεί ξανά στα πόδια της η παράταξη είναι να εφαρμόζει με συνέπεια τη στρατηγική που παρουσιάστηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό και με βάση την οποία το ΠΑΣΟΚ άντεξε την τεχνητή πόλωση των εκλογών του Ιουνίου και μετέχει στο σχηματισμό της κυβέρνησης πλειοψηφίας με ουσιαστική συμβολή, πολύ μεγαλύτερη του αριθμητικού του ποσοστού».


express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου