Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ για Ρετζινάλντο (vid)

ΠΑΟΚ για Ρετζινάλντο (vid)
Μία ανάσα από την απόκτηση του Ρετζινάλντο φαίνεται ότι βρίσκεται ο
ΠΑΟΚ, που έχει έρθει σε συμφωνία με την Σιένα και περιμένει την απάντησή του παίκτη. Σε μια σημαντική σημαντική μεταγραφή βρίσκονται πολύ κοντά οι άνθρωποι του «δικεφάλου του βορρά», που τα έχουν βρει σε όλα με τον ιταλικό σύλλογο για να πάρουν τον Βραζιλιάνο άσο ως ελεύθερο, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου. Το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί η έλευση του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην χώρα μας, είναι να δώσει και ο ίδιος την θετική του απάντηση, κάτι που οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να γίνει άμεσα, πιθανότατα κι εντός της ημέρας.
Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός, καθώς επίσης και ως δεύτερος χαφ εξτρέμ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τηνΚάμπο Γκράντε, ενώ στην συνέχεια πήγε στηνΤρεβίζο, αγωνιζόμενος με την μεγάλη ομάδα του συλλόγου για μία πενταετία. Έπειτα ακολούθησε ηΦιορεντίνα, η οποία μάλιστα έδωσε 1 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, έχοντας 27 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ η Πάρμα στην συνέχεια δαπάνησε 4,5 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της! Εκεί έπαιξε για δύο χρόνια, για να πάει μετά με την μορφή συνιδιοκτησίας στην Σιένα, έναντι 2,5 εκ. ευρώ.
Τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο ο Ρετζινάλντο δόθηκε δανεικός στη Γιουνάιτεντ Τσίμπα τηςΙαπωνίας, της οποίας την φανέλα φόρεσε 10 φορές.
bolg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου