Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Bενιζέλος σε Σαμαρά: Ενημέρωσέ με

Με τον πρωθυπουργό επικοινώνησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, από τον οποίο ζήτησε να υπάρξει ενημέρωση για τις επαφές Στουρνάρα στο Βερολίνο, θέτοντας παράλληλα και θέμα νέας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΤ, και η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ έχει διατυπώσει αίτημα στο Μαξίμου για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Πηγές από το Μαξίμου τόνισαν ότι ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας θα αναλάβει να ενημερώσει τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, ενώ η

συνάντηση των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με τον πρωθυπουργό θα γίνει σε επόμενο χρόνο.

Στη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έγινε παρουσίαση όλων των πτυχών της ελληνικής οικονομίας και των δυνατών λύσεων που πιθανώς υπάρχουν σήμερα στο τραπέζι. Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι «έγινε μακρά τεχνική συζήτηση εφ' όλης της ύλης» και παραλλήλως «εξετάστηκαν εναλλακτικές λύσεις» για διάφορά θέματα που αφορούν στην πορεία της ελληνικής οικονομίας. Οι κ.κ. Στουρνάρας και Σόιμπλε θα τα ξαναπούν στο Eurogroup της Λευκωσίας στις 14 Σεπτεμβρίου, ενώ συμφώνησαν για νέα διμερή συνάντηση αφού ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας.


exofitsio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου