Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πυροβόλησε και αποκεφάλισε τον βιαστή της


Πυροβόλησε και αποκεφάλισε τον βιαστή της

Το αίμα της αλλά και την… τιμή της πίσω –όπως η ίδια είπε- ήθελε να πάρει μια γυναίκα από την Τουρκία η οποία είχε μείνει έγκυος από τον βιαστή της.

Η 26χρονη δολοφόνος από το χωριό Γιαλβά αφού πυροβόλησε τον άνθρωπο που όπως έδειξαν οι έρευνες την κακοποιούσε, του έκοψε το κεφάλι. Στην συνέχεια κρατώντας το πήγε στην κεντρική πλατεία της περιοχής.



«Το κεφάλι ανήκει σε αυτόν που έπαιξε με την τιμή μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες, ο νεκρός άνδρας είχε βιάσει την 26χρονη κοπέλα, και την είχε αφήσει έγκυο, ενώ την κακοποιούσε συστηματικά και την εκβίαζε έχοντας γυμνές φωτογραφίες της,

Η 26χρονη κοπέλα, που είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών στην κατάθεσή της ανέφερε ότι το θύμα την εκβίαζε. «Έλεγε συνεχώς ότι θα πει σε όλους για τον βιασμό. Η κόρη μου φέτος θα αρχίσει σχολείο. Όλοι θα προσέβαλαν τα παιδιά μου. Τώρα κανείς δεν μπορεί. Θα λένε για αυτά ότι είναι τα παιδιά μιας γυναίκας που καθάρισε την τιμή της» ανέφερε.

Η κοπέλα τώρα κυοφορεί το μωρό του βιαστή της και αν και είναι στον 5ο μήνα ζητά να της επιτραπεί να κάνει έκτρωση και δηλώνει διατεθειμένη ακόμη και να πεθάνει για να μην φέρει στο φως το παιδί του.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου