Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη τιμά τον Δημήτρη Μητροπάνο- Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καυταντζόγλειο

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τη συναυλία στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.Η συναυλία με τίτλο "Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη" είναι
όπως λένε και οι διοργανωτές, η συναυλία του Δημήτρη και όχι μια απλή συναυλία στη μνήμη του. Οργανώνεται με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών που έχουν πρόβλημα διαβίωσης. Θα αρχίσει απόψε, στις 21.00 και χιλιάδες άνθρωποι που αγάπησαν τον μεγάλο καλλιτέχνη θα είναι εκεί.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι: Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Κατσαρός, Βαγγέλης Κορακάκης, Γιάννης Κότσιρας, Γιάννης Μηλιώκας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Δημήτρης Μπάσης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Διονύσης Τσακνής. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος. Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσει η 12μελής ορχήστρα του Δημήτρη Μητροπάνου.
Έξω από τον χώρο της συναυλίας συγκεντρωθούν από αυτή την ώρα φάρμακα και τρόφιμα, με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης,  της Μη Κυβερνητικής Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» και της Νεφρολογικής Κλινικής του Παπανικολάου Νοσοκομείου. Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται σε ειδικά σταντ έξω από το Καυταντζόγλειο, από τις 18:00.
Σύμφωνα με την επικεφαλής των «Γιατρών του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη Σοφία Γκαρονέ, οι βασικές κατηγορίες των φαρμάκων είναι : διαβητικά, καρδιολογικά, αντιβιοτικά, αναπνευστικά και δερματολογικές κρέμες.
Σε ότι αφορά τρόφιμα, αυτά πρέπει να είναι συσκευασμένα μεγάλης διαρκείας όπως ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, κ.ά.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου