Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Σηκώνει τους τόνους» ο ΣΥΡΙΖΑ.Σήμερα η συνεδρίαση της Κ.Ο.



Με ομοβροντία πολιτικών πυρών και ενθάρρυνση των πολιτών για μεγάλες κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην επικείμενη οριστικοποίηση των μέτρων ύψους 11,8 δισ. ευρώ, που κατά κύριο λόγο θα πληρώσουν τελικά μισθωτοί και συνταξιούχοι. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (στις 13.00) συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να εξαπολύσει μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας θα κατηγορήσει την τρικομματική κυβέρνηση ότι εξαπάτησε τους πολίτες, καθώς αθέτησε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, εγκατέλειψε τα περί επαναδιαπραγμάτευσης και εφαρμόζει καταστροφικά μέτρα. 

Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αυξηθεί η κοινωνική πίεση προς την κυβέρνηση και να ενθαρρυνθούν κινητοποιήσεις σε όλους τους κλάδους εργασίας, αλλά και από όλες τις κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται με το νέο πακέτο μέτρων. Ήδη οι μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ) προγραμματίζουν πανελλαδικές απεργίες και ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες αυτές, εκτιμώντας ότι μόνο έτσι μπορούν να ανατραπούν οι προωθούμενες περικοπές.


reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου