Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φ. Σαχινίδης: Ευθύνες στην αριστερά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής


Για επιχείρηση κατεδάφισης και σπίλωσης του πολιτικού συστήματος και όλων των στελεχών που επωμίστηκαν κυβερνητικές ευθύνες την περίοδο της Μεταπολίτευσης, με αποτέλεσμα να ευνοείται «η πιο άγρια, νεοναζιστική εκδοχή της ακροδεξιάς», έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, μιλώντας στη Βουλή.

Σε παρέμβασή του, με αφορμή τη συζήτηση για τη συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία Siemens ο Φίλιππος Σαχινίδης κατηγόρησε εμμέσως το ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του έδωσε πολιτική νομιμοποίηση στη Χρυσή Αυγή.
«Τι κατάφεραν εκείνοι που συναγελάζονταν πέρσι με τους χρυσαυγίτες στην πλατεία Συντάγματος; Να φέρουν τους χρυσαυγίτες στη Βουλή!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι, ιστορικά, ο μόνος που βγήκε κερδισμένος από τη συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος δεν ήταν η αριστερά, αλλά «ο φασισμός και ο ναζισμός».
Η αναφορά του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές του να κατηγορούν τον κ. Σαχινίδη ότι «εξομοιώνει την αριστερά με την Χρυσή Αυγή».

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου