Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τσαλτίδης: Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μου την "πέσανε" μεσα στο γήπεδο

Στη θέση του ήταν σήμερα ο δημοσιογράφος Χρύσανθος Τσαλτίδης, μια ημέρα μετά την επίθεση που δέχτησε από οπαδούς του Άρη
στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση την εκπομπή του στο Libero 107,4.«Καλημέρες» είπε ο Χρύσανθος Τσαλτίδης προς όλους τους ακροατές, ένω σχολίασε διαβάζοντας μηνύματα
«Πανηγυρίζετε. Σας αρέσει».
Ο συμπαρουσιαστής του, Αλέξης Σαββόπουλος, ανέλαβε τον σχολιασμό του χτεσινού ντέρμπι, ενώ ο Τσαλτίδης σχολίασε την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη, λέγοντας ότι«ήταν αναμενόμενο».
Μιλώντας για την προσωπική του περιπέτεια, είπε:
"Κανείς δεν με χτύπησε. Επιχείρησαν να με πετύχουν με διάφορα αντικείμενα. Νερό μου πετάξανε. Ξέρω ποιοι είναι, με το όνομα και το επίθετό τους. Παρά το γεγονός ότι υπήρξε πίεση, δεν θα πώ πώς λέγονται, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί γι’ αυτό που έκαναν. Άλλοι όπλισαν το χέρι τους. Οι λεγόμενοι ηθικοί αυτουργοί, με συγκεκριμένο στόχο να προκληθεί τέτοιο επεισόδιο. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο από όλα είναι ότι δεν μου την πέσανε εκτός γηπέδου, διότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας του Άρη. Όσο περνάει από το χέρι μου, δεν θα υπάρξει τιμωρία» σχολίασε ο δημοσιογράφος.
Σε ότι αφορά όσα ακούγονται για το πρόσωπό του, ο Τσαλτίδης σχολίασε: «Άνθρωποι τους έχουν φλομώσει στο ψέμα για διάφορες άλλες καταστάσεις και για τον Τσαλτίδη. Επειδή όμως δεν υπήρξε λαμογιά να πούνε για τον Τσαλτίδη, ότι δηλαδή έκανε μεταγγραφές, πουλούσε διαρκείας, ότι έπαιρνε τη γυναίκα του τζάμπα στα ταξίδια, είπανε για τα χρήματα από τα τηλεοπτικά».
Αναφερόμενος στο ποσό που ελάμβανε από την ΠΑΕ, τόνισε ότι έπαιρνε 1800 ευρώ τα δύο πρώτα χρόνια και 500 ευρώ περισσότερα τον τρίτο χρόνο. Σημείωσε δε ότι έχοντας μείνει απλήρωτος, η ΠΑΕ αποφάσισε να τον πληρώσει, μετά από έναν χρόνο, εκχωρώντας από τηλεοπτικά ένα συγκεκριμένα ποσό. «Εάν θεωρείται λαμογιά, να πάρω ένα χρόνο μετα ένα μέρος των οφειλομένων, τότε, είμαι λαμόγιο».
Αναφερόμενος στις κατηγορίες ότι κάλυπτε την προηγούμενη διοίκηση του Άρη και δεν μιλούσε για τα χρέη της ομάδας, απάντησε: "Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν τα ήξερα. Αλλά και αν τα γνώρισα κι έβγαινα και τα έλεγα το 2009, το 2010 και το 2011, μου λένε όλοι αυτοί που με κατηγορούν, πόσο κακό θα έκανα τότε στον Άρη; Τί θα λέγανε τότε;".
Τέλος, αναφερόμενος στη χτεσινή επίθεση επανέλαβε: "Δεν έδωσα οπαδούς του Πανιωνίου ή άλλων ομάδων. Δεν θα δώσω Αρειανούς. Όσο άδικο κι αν πιστεύω ότι ήταν αυτό που έκαναν χτες"
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου