Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Νίκη με ανατροπή για τον Άρη, 2-1 τη Βέροια


Ο Άρης δυσκολεύτηκε τη Δευτέρα απέναντι στη Βέροια, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη «βασίλισσα» του Βορρά (2΄ Καλτσάς) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εντούτοις με τέρματα των Αγκάνθο (56') και Γκέσιου (70') έκανε την ανατροπή, πανηγυρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο, στο ματς που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.


Με αυτή τη νίκη οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 10 βαθμούς και απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα από την Ημαθία παρέμεινε στους εννέα.


Χαρακτηριστικό του σημερινού παιχνιδιού ήταν τα πολλά νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ολοκληρώσουν το ματς με 9 παίκτες, ενώ ο Άρης με 10.


Πιο συγκεκριμένα από πλευράς φιλοξενούμενων αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Μπαργκάν (44') και Σνάουτσνερ (60'), ενώ στον αντίποδα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε στο 83' ο Καζναφέρης.


Άρης-Βέροια 2-1


Γκολ: 
56' Αγκάνθο, 70' Γκέσιος - 2' Καλτσάς

Κίτρινες:
Πουλίδο, Κοέλιο, Μαργαρίτης, Καζναφέρης - Μπαργκάν, Καλί, Σνάουτσνερ, Καλογέρης

Κόκκινες:
 Καζναφέρης (83' δεύτερη κίτρινη) - Μπαργκάν (44' δεύτερη κίτρινη), Σνάουτσνερ (60' δεύτερη κίτρινη)

Άρης (Νίκος Πασσιαλής):
Βελλίδης, Παπαζαχαρίας (64' Καπετάνος), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο (31' Παντίδος), Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς (27' Γκέσιος), Πράτα Κοέλιο

Βέροια (Νίκος Καρύδας):
Λόπεζ, Καλί, Μπαργκάν, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλτσάς (66' Τομάς), Καφές (75' Παυλίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ιωάννου (46' Ζε Βιτορ), Ολαϊτάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου