Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ισόπαλος ο Άρης με τον Αστέρα, 1-1 το τελικό αποτέλεσμα

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε σε Αστέρα και Άρη το ισόπαλο 1-1 στην Τρίπολη. Οι "κίτρινοι" ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα

πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Γιαννιώτα (23') αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση με την μπάλα να τους γυρίζει την πλάτη στο 78' (αυτογκόλ Γιαννίτση).
Στα τελευταία λεπτά όμως ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός,
έκλεισε στα καρέ του του κιτρινόμαυρους αλλά αρχικά ο Εγκον είχε δοκάρι (81') και στη συνέχεια είδε τον Διούδη να του αποκρούει πέναλτι (85').
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια του Αστέρα στην έδρα του μετά από 6/6 νίκες.
Από την άλλη μεριά ο Αρης προσπάθησε για το πρώτο φετινό του διπλό, γυρίζει όμως στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον με ένα πολύτιμο βαθμό στον ντεμπούτο του Λούκας Αλκάραθ στον πάγκο του.
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητές: Θάνος, Τάτσης, Σταυρουλάκης
Αστέρας Τρίπολης (Σάλης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Καστέλς, Φραγκουλάκης (Κουρμπέλης 46'), Καρντάσιο (Ντε Μπλάσις 46'), Ράγιος, Καλαντζής, Γκάμπριελ (Εγκον 67'), Ναβάρο.
Αρης (Λούκας Αλκάραθ): Διούδης, Μαργαρίτης, Γιαννίτσης, Παντίδος, Ασλανίδης, Παπαστεριανός (Οικονομόπουλος 80'), Καζναφέρης, Μιγκέλ, Σούνας, Τριανταφυλλάκος (Αγγελούδης 64'), Γιαννιώτας (Παπαζαχαρίας 87')
Γκολ: Γιαννίτσης (αυτ.) 78' - Γιαννιώτας (πεν.) 23'.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου