Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Λοβέρδος: Θα στηρίξω αυτήν την κυβέρνηση


Λοβέρδος: Θα στηρίξω αυτήν την κυβέρνηση
Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega  ξεκαθάρισε πως όσο και αν τον στεναχωρεί, "δεν υπάρχει επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ". Δηλώνοντας βέβαιος πως «με τους πολίτες που στηρίζουν ακόμη το ΠΑΣΟΚ, θα ξανασυναντηθώ" ξεκαθάρισε πως "η διαγραφή αυτή είναι η δική μου ρήξη με το κομματικό κατεστημένο"
Ενώ ερωτηθείς για το αν θα «κάτσει στο ίδιο τραπέζι» με νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε θετικός «μιας συνεργασίας για συγκλίσεις και δημιουργία κόμματος».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο και τις έρευνες που έχουν γίνει μετά τη κίνησή του με τη δημιουργία του ΡΙΚΚΣΥ. «Φιλοδοξούμε να καλύψουμε το πολιτικό κενό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ». «Παίρνουμε ενθαρρυντικά μηνύματα από τον κόσμο, υπάρχει κενό όπως είδαμε και στη δημοσκόπηση της Real news» είπε

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως εκτιμά ότι «μέχρι το Μάρτιο θα έχει γίνει το ιδρυτικό συνέδριο του ΡΙΚΚΣΥ». Ενώ, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την κυβέρνηση, η οποία πιστεύει ότι θα «πρέπει να φτάσει στο τέλος της θητείας της».
Όσον αφορά την άποψή του για τον Α. Σαμαρά και το έργο του ως πρωθυπουργού, υποστήριξε πως «ευτύχησε όλες οι προσπάθειες 3 ετών να αναγνωριστούν στο πρόσωπό του», σε ό,τι αφορά την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Ωστόσο σχολίασε πως ο Α. Σαμαράς «για την αντιυφεσιακή πολιτική δεν έχει κάνει τίποτα».





real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου