Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ρούχα για φυλακισμένους από το Σ.Φ ΑΕΚ Σερρών


Κεντρική Μακεδονία Ρούχα για φυλακισμένους από το Σ.Φ ΑΕΚ Σερρών
Μετά την παραχώρηση από το Δήμο Σερρών-και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης& Αγροτικής Οικονομίας-ο Σύλλογος Φιλάθλων της ΑΕΚ Σερρών ORIGINAL 21 προχώρησε στη συγκέντρωση ειδών διατροφής και ένδυσης-υπόδησης.

Ειδικότερα, η συγκέντρωση των παραπάνω πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, όπου οι Σερραίοι παρέδωσαν στους φιλάθλους το πρωί του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου, όσα από τα ρούχα και τα παπούτσια δεν χρειάζονται πλέον.

Τα συγκεντρωθέντα ανδρικά είδη μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο του Δήμου και συνοδεία εκπροσώπων της ORIGINAL 21 της ΑΕΚ στις Φυλακές Νιγρίτας, όπου παραδόθηκαν από τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη.

Τα παιδικά και γυναικεία είδη δόθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), στον οποίο λειτουργεί-εκτός του γνωστού σε όλους καθημερινό συσσίτιο-και βεστιάριο, όπου οικονομικά ασθενείς συμπολίτες κι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προμηθεύονται ρούχα και παπούτσια.

Τέλος, τα είδη διατροφής παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το Συσσίτιο Αγάπης για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους.   

anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου