Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛ.ΑΣ: Φυσιολογικά τα τραύματα των 4 συλληφθέντων


ΕΛ.ΑΣ: Φυσιολογικά τα τραύματα των 4 συλληφθέντων
Ως φυσιολογικά αξιολογήθηκαν τα τραύματα των τεσσάρων συλληφθέντων μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων διενεργήθηκε ένορκη προτακαρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, Π, ο τόπος σύλληψης και συμπλοκής ήταν η Βέροια ενώ ο τέταρτος δράστης που συνελήφθη στην Πτολεμαίδα δεν έφερε κακώσεις.

Επίσης όπως σημείωσε, προκύπτει ότι διαδραματίστηκε σωματική πάλη κατά τη σύλληψη των δραστών και κατά την απελευθέρωση του ομήρου ενώ απο μαρτυρίες κατοίκων επιβεβαιώνεται ότι αστυνομικοί και συλληφθέντες συνεπλάκησαν και κυλήστηκαν στο έδαφος.

Επιβεβαιώνεται επίσης η ύπαρξη συμπλοκής στο πεδίο από τις φωτό στο Α.Τ. Βεροίας όπου απεικονίζονται οι δράστες με τα ίδια σημάδια όπως και στις δημοσιοποιημένες φωτογραφίες.

Στον τόπο ακινητοποιήσης των δραστών όπως τόνισε ο κ. Στάθης φαίνεται από ερασιτεχνική λήψη ότι οι συλληφθέντες φέρουν τα ίδια τραύματα με σήμερα. Στην Α.Δ. Βέροιας οι συλληφθέντες φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό στις 13.11 της 1ης/2 και στις 13.30 με ψηφιακή μηχανή. Οι φωτογραφίες εστάλησαν στις 13.45 μέσω υπηρεσιακού μέιλ στην Αντιτρομοκρατική. Ένας εκ των συλληφθέντων, ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Βέροιας, όπου υπήρξε εμπεριστατωμένη ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του.

Κατά δήλωσή του, ο απαχθείς δεν αντιλήφθηκε με ποιόν τρόπο βγήκαν από το βαν οι δράστες, δήλωση που έγινε δεκτή από τους αστυνομικούς ως αληθή.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου