Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Τσιμπητός» ανασχηματισμός στις αρχές Οκτωβρίου;


«Τσιμπητός»  ανασχηματισμός στις αρχές Οκτωβρίου;Φήμες που αποδίδονται σε βουλευτές της ΝΔ κάνουν λόγο για νέο μικρό ανασχηματισμό που φέρεται πως θα γίνει αρχές Οκτωβρίου. Τις πληροφορίες μεταφέρει στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος ο Βηματοδότης, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η συζήτηση περί επικείμενου ανασχηματισμού άναψε για τα καλά την Τετάρτη το πρωί στο Εντευκτήριο της Βουλής με δυο-τρεις βουλευτές (που εμφανίζονταν στους συναδέλφους τους ως «καλά πληροφορημένοι») να λένε ότι αυτή τη φορά ο ανασχηματισμός θα είναι περιορισμένης έκτασης, χαρακτηρίζοντάς τον και ως... «τσιμπητό». Ελεγαν μάλιστα ότι ο κ. Σαμαράς θα προχωρήσει στην αντικατάσταση ορισμένων υπουργών και υφυπουργών (χωρίς να προσδιορίζουν ποιους) για να δείξει ότι είναι αποφασισμένος πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές.

Τι σημαίνει «τσιμπητός» ανασχηματισμός; Η κυρία Κατερίνα Παπακώστα που ρωτήθηκε είπε ότι είναι στρατιωτικός όρος (γνωρίζει τους στρατιωτικούς όρους, λόγω του συζύγου της που είναι αξιωματικός) και σημαίνει ότι θα«σηκώσει κάποιον επιλεκτικά από τη θέση του και θα τοποθετήσει έναν άλλον»
Πηγή: Φήμες για «τσιμπητό» κυβερνητικό ανασχηματισμό στις αρχές Οκτωβρίου                                    

| iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου