omologia-boytsh-se-thleoptiko-parathyroΣε μια απάντηση - «ομολογία», που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές αντιδράσεις, προχώρησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στη δράση της Χρυσής Αυγής.Ο κ. Βούτσης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του MEGA είχε έναν σύντομο αλλά αποκαλυπτικό διάλογο με τον εκπρόσωπο
Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.
«Το κάδρο (ενιαίο μέτωπο) το θέλετε για άλλους λόγους, για να νομιμοποιήσετε την ασκούμενη πολιτική και να απενοχοποιήσετε τις κοινωνικές συνέπειες, που οδηγείται ο κόσμος σε απόγνωση», τόνισε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Για αυτό το θέλετε ενιαίο κάδρο. Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να διαμορφωθεί ένα «κάδρο» που θα πάει δίπλα τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα».
«Για ψηφοθηρικούς λόγους είναι λοιπόν, κ. Βούτση;», αναρωτήθηκε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ομολογουμένως αφοπλιστική αλλά και ενδεικτική των αντιλήψεων που έχουν υιοθετήσει συγκεκριμένα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
«Βεβαίως», απάντησε κυνικά και συμπλήρωσε: «Από την πλευρά σας είναι για τη νομιμοποίηση της ασκούμενης πολιτικής και για την απενοχοποίησή σας από τις άθλιες κοινωνικές επιπτώσεις».