Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Άλλο ένα βραβείο στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το βραβείο καλύτερης εισηγμένης εταιρίας στο Χρηματιστήριο έλαβε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Η ψηφοφορία έγινε on line στην ιστοσελίδα «www.hrima.gr» και τα σχετικά βραβεία με την επωνυμία «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης» δόθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα. Στην απονομή παρευρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός
Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας
Οι παράγοντες που αξιολογήθηκαν είναι η πορεία των οικονομικών επιδόσεων της εταιρίας, η σταθερότητά τους, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, η ευελιξία της εταιρίας στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος, η χρηματιστηριακή πορεία, η σχέση με τους επενδυτές και ο βαθμός εξυπηρέτησης των πελατών.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιος Αγγελούδης σημείωσε: «Τα τελευταία χρόνια η ΟΛΘ ΑΕ διακρίνεται σταθερά ως μία τις καλύτερες εταιρίες της χώρας. Αυτές οι διακρίσεις αντανακλούν τις προσπάθειες όλων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Της διοίκησης, των εργαζομένων και των χρηστών – πελατών της εταιρίας, οι οποίοι συμβάλλουν στην καλή και αποτελεσματική λειτουργία της. Η ΟΛΘ ΑΕ συνεχίζει και μέσα στο 2014 την δυναμική της πορεία, παρά την πολυετή ύφεση και τη γενικότερη αρνητική οικονομική συγκυρία».

karfitsa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου