Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Γαλάζιες σκέψεις στήριξης του Γ.Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής

Η περιφέρεια Αττικής εξακολουθεί να αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τη ΝΔ, ωστόσο, αρκετοί υποψήφιοι ή νυν δήμαρχοι από το γαλάζιο στρατόπεδο τοποθετούνται ανοικτά υπέρ του Γιάννη Σγουρού.
Το Σαββατοκύριακο αρκετά γαλάζια στελέχη τοποθετήθηκαν ανοικτά υπέρ του νυν περιφερειάρχη. Ο δήμαρχος Παλαιού
Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης δήλωσε σε εκπομπή του Mega: «Έχουμε έναν περιφερειάρχη αποδεδειγμένα έντιμο και ικανό. Όλοι οι δήμαρχοι είναι ενθουσιασμένοι μαζί του, τον αποκαλούν αδελφό.»
Αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής εκτίμησε ότι το κόμμα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό.
Ο ίδιος ο Γιάννης Σγουρός έχει κατ΄επανάληψη δηλώσει σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις ότι θα ανακοινώσει σύντομα τις αποφάσεις του αν θα διεκδικήσει την περιφέρεια για μια ακόμα θητεία.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την περίπτωση στήριξης του νυν δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την περιφέρεια.
Σύμφωνα με Τα Νέα, αναμένονται τα αποτελέσματα μετρήσεων για τις «επιδόσεις» του κ. Παχατουρίδη σε περίπτωση που διεκδικήσει την περιφέρεια.
Πάντως, ο ίδιος ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι τυχόν υποψηφιότητά του για την περιφέρεια θα έχει αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά.
Πάντως, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Έθνους, στη ΝΔ εξετάζουν και ένα ακόμα σενάριο: τη στήριξη ενός προσώπου που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, ώστε στον β' γύρο να υποστηριχθεί τελικά ο Γιάννης Σγουρός.
πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου