Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ - Τράβηγμα ο Μαλεζάς, εκτίει με ΑΕΛ ο Κάμπος

Το “δώρο” του Βλάνταν Ίβιτς στους παίκτες του έπειτα από δύο μήνες με 17 αγώνες ήταν δύο μέρες ξεκούρασης. Το μικρό αυτό διάλειμμα τελείωσε και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις προκειμένου να ετοιμαστεί για το δεύτερο σερί ντέρμπι, αυτή τη
φορά κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του επέλεξαν να δουλέψουν στην τακτική και στον τομέα της οργανωμένης ανάπτυξης από τη γραμμή της άμυνας μέσα από μια σειρά ασκήσεων για την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Στέλιος Μαλεζάς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπέστη ένα τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο και τις ημέρες που οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν ακολουθούσε ειδική θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε και σήμερα με πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στην προπόνηση της Πέμπτης (09.03) θα δοκιμάσει να επανενταχθεί στην προπόνηση.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο Τζάλμα Κάμπος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την τιμωρία του στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Την Πέμπτη (09.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου