Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

«Ανοίγει διασκελισμό» η κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις


Συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής για τις μεταρρυθμίσειςΟι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προχωρήσουν, με βάση και τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής την Πέμπτη.

Ενόψει και της έλευσης του κλιμακίου της τριμερούς, η κυβέρνηση καλείται να «ανοίξει διασκελισμό» στις μεταρρυθμίσεις, κάτι που θα σημειώσει και ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας την ανάγκη να προχωρήσουν με ταχύ ρυθμό όλες οι απαιτούμενες αλλαγές π
ροκειμένου η χώρα να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα. 


Θα τονίσει ότι τα μέλη της κυβέρνησης θα πρέπει να συνεννοούνται μεταξύ τους προκειμένου να μην υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά το παραγόμενο κυβερνητικό έργο και τα μέλη της κυβέρνησης να επιδείξουν αλληλεγγύη και στήριξη μεταξύ τους.

Στην κυβερνητική και οι αλλαγές στα δημόσια ΜΜΕ Στην κυβερνητική Επιτροπή θα συζητηθεί επίσης και το σχέδιο του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου για τα δημόσια μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σχέδιο προβλέπεται συρρίκνωση της ΕΤ1 και λουκέτο σε κάποιους περιφερειακούς σταθμούς τοπικής εμβέλειας.

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό της ΕΡΤ, ο κ. Μόσιαλος είπε ότι δεν θα θιγούν οι μόνιμοι υπάλληλοι. 



skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου