Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρόμα ο Άρης

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης ηττήθηκε με 3-0 σκορ από τη Ρόμα στο τελευταίο φιλικό των «κίτρινων» πριν από την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο «Ολίμπικο».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καλή απόδοση στο πρώτο 45λεπτό και με τη σωστή ανάπτυξή της κατάφερε να κοντράρει τους
«τζιαλορόσι», που είχαν προηγηθεί με τέρμα του Οσβάλντο στο 25ο λεπτό.

Εντούτοις, στην επανάληψη η ομάδα του Κατσαβάκη παρουσίασε και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην ανάπτυξη και στη δημιουργία φάσεων και αποδείχθηκε... εύκολη λεία για την ιταλική ομάδα, που έφτασε στην επίτευξη ακόμη δύο τερμάτων.


Ο Μπράντλεϊ στο 71΄ έκανε το 2-0 για τη Ρόμα, ενώ στο 86΄ο Ντέστρο ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποψινό φιλικό των δύο ομάδων παρακολούθησαν 40.000 οπαδοί των Ρωμαίων.


Η αποστολή του Άρη είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας.


Οι συνθέσεις:
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ (74’ Λόμποντ), Πίρις (81’ Ντοντό), Μπουρντίσο, Κάσταν (61’ Ρομανιόλ), Μπαλτζαρέτι (61’ Ταντέι), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (61’ Φλορέντζι), Πιάνιτς (74’ Μαρκίνιο), Λόπες (74’ Λαμέλα), Οσβάλντο (74’ Ντέστρο), Τότι (61’ Μπόγιαν).
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (80’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (46’ Μαργαρίτης) Παπαστεριανός (61’ Αντωνιάδης), Καπετάνος (59’ Γκέσιος), Ηρακλής (λ.τρ. 76’ Τσουκάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου