Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Φόβοι για χιαστό για Ηρακλή στον Αρη


Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμούς του Ανδρέα Ηρακλή στο φιλικό με την Ρόμα στο Ολίμπικο και αν πειράχθηκε ή όχι ο χιαστός του.
Το φιλικό στο Ολίμπικο με την Ρόμα μπορεί όπως παραδέχθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης να έδωσε πολλά κέρδη στον Άρη που συνεχίζει να χτίζει αλλά έφερε και τον τραυματισμό του Ανδρέα Ηρακλή.
Σύμφωνα και με την δήλωση του Έλληνα τεχνικού στην σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο facebook δεν
αποκλείεται να πειράχτηκε και ο χιαστός του στην φάση του 73΄ με τους φόβους να επιβεβαιώνονται ή όχι σήμερα.
«Δυστυχώς το φιλικό επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ηρακλή, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα αγωνίστηκε. Υπάρχουν φόβοι για χιαστό. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Να ευχηθούμε το καλύτερο», ήταν η δήλωση του Κατσαβάκη για τον τραυματισμό του 23χρονου μεσοαμυντικού.
Κι όσο για το χθεσινοβραδινό φιλικό με την Ρόμα; Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη δήλωσε: «Αναμφίβολα ήταν ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο την Ρόμα στην έδρα της, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μέσα από το οποίο τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικά κέρδη.
Με βάση το χρόνο της προετοιμασίας και την δυναμικότητα του αντιπάλου, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Μπορεί να δείξαμε κάποιες αδυναμίες, όμως σε αρκετά διαστήματα είχαμε καλή παρουσία. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε όσο θα έπρεπε το πρέσινγκ και τα κλεψίματα της μπάλας».
Ακόμη ο Κατσαβάκης υπογράμμισε πως: «Με δεδομένο ότι είχαμε απουσίες, θεωρώ ότι όταν κλείσει το ρόστερ θα παρουσιάσουμε εμφανώς καλύτερη εικόνα. Ο χρόνος δουλεύει για μας».
Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της σημερινής ημέρας στην ΠΑΕ Άρης αναμένουνε την απάντηση του Κριστιάν Βαντόζ μετά το πέρας και του Σαββατοκύριακου αφού διαφορετικά πρόκειται να γίνει κίνηση για κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις.
Οι επιλογές που είναι γνωστές είναι του 32χρονου Ισπανού μέσου της Χέρκουλες, Ντιέγκο Ρίβας, και του 29χρονου Μαυροβούνιου μέσου, Μλάντεν Καστσελάν και ένας Βραζιλιάνος με εμπειρία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Τέλος η ΠΑΕ Άρης φέρεται να έχει προχωρήσει σε πρόταση στον Γιάννη Γιαννιώτα για νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές: 70.000, 100.000 και 150.000 ευρώ συν πριμ και μπόνους θέλοντας να αυξήσει και το ποσό της ρήτρας που είναι στις 150.000 ευρώ. Σε ένα θέμα όπου αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Πηγή:Sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου