Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κατσαβάκης: «Χόντρυνε το παιχνίδι πολύ ο Βελλίδης»

Στο πειθαρχικό παράπτωμα του Μάρκου Βελλίδη (σ.σ.: αντιμίλησε στον προπονητή του), που του κόστισε τη συμμετοχή του στο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ, αναφέρθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής των «κίτρινων» δήλωσε σχετικά: «Το χόντρυνε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια. Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που
αποχώρησαν.

Δεν μπορεί να είναι αυθάδης στον προπονητή και τον συνεργάτη του. Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω απ' όλους. Χόντρυνε το παιχνίδι πολύ ο φίλος μας ο Βελλίδης και πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση.

Υπήρξε ένα θέμα και με τον Παπαστεριανό. Θεώρησα πως δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι, όμως κάναμε μια κουβέντα και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Με την εμφάνισή μας ανατρέψαμε την άσχημη εικόνα που είχαμε στο πρώτο ματς με τον Πανιώνιο. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς. Είχε και ο ΟΦΗ καλές στιγμές, αλλά θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τις δυνάμεις μας. Στο τέλος υπήρξε κούραση και κάναμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές.

Ο Καπετάνος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά υπάρχει δικαιολογία. Στην προετοιμασία είχε δύο διαστρέμματα, τα οποία τον έφεραν αρκετά πίσω. Προσπάθησε σήμερα αλλά και μετά την αλλαγή ρόλων, όταν και πήγε εξάρι δηλαδή, ήταν ακόμη πιο δύσκολο για αυτόν.

Ο Νταμαρλής έκανε πολύ καλό παιχνίδι όσο έπαιξε. Όμως, λόγω απειρίας, δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά τις δυνάμεις του. Καλή εμφάνιση έκανε και ο ανέτοιμος Ψυχογιός, όμως και αυτός στα τελευταία 15 λεπτά ζητούσε αλλαγή, την οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε, καθώς είχαν γίνει και οι τρεις.

Υπήρχαν εμπόδια που δεν ήταν μέσα στις δυνάμεις μας να τα ξεπεράσουμε. Υπήρχαν κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις, όμως ζητούσαν μεγάλες προκαταβολές και πολλά χρήματα. Πάντως, σίγουρα χρειαζόμαστε έναν επιθετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου