Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κόλλησαν στο μηδέν Άρης και ΟΦΗ

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης και ο ΟΦΗ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη «λευκή» ισοπαλία για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ, στον αντίποδα, αυτός είναι ο πρώτος βαθμός για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ηρακλειώτες είχαν δοκάρι στο 60' με τον Κουτσιανικούλη.


Ο αγώνας
Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να αποκτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Οι παίκτες του Κατσαβάκη, μάλιστα, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ, κυρίως λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του γκολκίπερ των Κρητικών.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη σημειώθηκε στο 14΄, όταν, σε παράλληλη σέντρα του Γιαννίτση, ο Τρινταφυλλάκος δεν πρόλαβε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 28΄οι γηπεδούχοι βρέθηκαν εκ νέου κοντά στο 1-0, εντούτοις το σουτ του Καπετάνου κόντραρε στον Σόουζα και στη συνέχεια η κεφαλιά του ίδιου παίκτη, ύστερα από σέντρα του Γιαννιώτα, δεν βρήκε στόχο.
Στο 45΄ και πάλι ο Καπετάνος επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Γουναρίδη, που επενέβη σωτήρια σε σουτ του Νταμαρλή στο 39’.
Στο β΄ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Διούδη, που ήταν θεατής στο πρώτο μέρος.

Στο 49΄ ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο γκολκίπερ των «κίτρινων» απέκρουσε, ενώ στο 58’ τον έσωσε το δοκάρι του, μετά το σουτ του Κουτσιανικούλη και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου.

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Άρης σταδιακά επανέκτησε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα  ο ΟΦΗ να οπισθοχωρήσει, προκειμένου να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα.

Πάντως, στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «κίτρινοι» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν έπειτα από φάση διαρκείας ο Καπετάνος βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με τα πόδια ο Γουναρίδης.


Κίτρινες: Νταμαρλής - Βερόν, Βάντο, Μπανούσης

Άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Διούδης, Γιαννίτσης (57΄ Σούνας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Γιαννιώτας, Νταμαρλής (72΄ Μαργαρίτης), Ψυχογιός, Νούνο Κοέλιο (62΄ Γκέσιος)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (87΄ Ζαχαράκης), Κουτσιανικούλης (85΄ Λαμπρόπουλος), Παπάζογλου, Βάντο, Σόουζα, Σίσιτς (90΄+ Καπουράνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου