Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η στεναχώρια του Σαββίδη και το επόμενο βήμα

Πολύ μεγάλη στεναχώρια δημιούργησαν στον Ιβάν Σαββίδη ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ραπίντ και τα αρνητικά γεγονότα που είχαν λάβει χώρα στον πρώτο αγώνα
με την αυστριακή ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε να συνδυάσει με μία ευρωπαϊκή πρόκριση την έναρξη της επένδυσής του στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, αντί γι' αυτό, όμως, βίωσε μία άσχημη
εμπειρία.
Ο 53χρονος επιχειρηματίας κάνει πολλές σκέψεις για την επόμενη μέρα στο "Δικέφαλο", προς το παρόν, ωστόσο, πορεύεται όπως ακριβώς είχε ξεκαθαρίσει από την μέρα της εμπλοκής του στο "Δικέφαλο".
Στηρίζει την υπάρχουσα διοίκηση με την οποία-για την ακρίβεια με το Ζήση Βρύζα-έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, λαμβάνοντας παράλληλα ενημέρωση για την κατάσταση της εταιρίας από τη Μαρία Γκοντσάρεβα (ταξίδεψε στο Ροστόφ) και τον Άλκη Μαυροφρύδη.
Σύμφωνα με όσα διαρρέει στο περιβάλλον του, ο Ιβάν Σαββίδης προγραμματίζει ταξίδι στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Δεν αποκλείεται να το συνδυάσει με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του "Δικεφάλου" με τον Αστέρα Τρίπολης.
Συν τοις άλλοις, ο Σαββίδης θέλει να δώσει προβολή στην παρουσία του γιατί ενοχλήθηκε από σχόλια ορισμένων που τον κατηγόρησαν γιατί δεν έδωσε το παρών στο ματς με την Ραπίντ στην Τούμπα, την ώρα που ο ίδιος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, για το οποίο φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω δήλωσής του μετά το ματς.

πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου