Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Χαμένος στη... στοά


Χαμένος στη... στοά
Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή μέρα για τους τροϊκανούς - και για τους μεγαλόσχημους (Τόμσεν και Σία) και για κάποιους άλλους που ανήκουν στα λεγόμενα τεχνικά κλιμάκια. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.
Εξω από το υπουργείο, όμως, είχαν συγκεντρωθεί λίγες δεκάδες εκπρόσωποι των ΑΜΕΑ και μέλη του ΠΑΜΕ, που διαμαρτύρονταν για τις περικοπές στις συντάξεις και στα επιδόματα.
Οι δύο από τους τρεις επιθεωρητές, ο Ματίας Μορς και ο Κλάους Μαζούχ, έφτασαν νωρίτερα στο υπουργείο και μπήκαν από την κεντρική είσοδο, αφού πρώτα αποδοκιμάστηκαν από τους συγκεντρωμένους, τους οποίους είχαν φροντίσει να κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας τα ΜΑΤ...
Μπήκε στο γυμναστήριο
Ο Πολ Τόμσεν έφτασε με μικρή καθυστέρηση στο υπουργείο Εργασίας. Προφανώς επειδή είναι περισσότερο αναγνωρίσιμος και λιγότερο συμπαθής από τους συναδέλφους του, κρίθηκε σκόπιμο να μην μπει στο υπουργείο από την κεντρική είσοδο, αλλά από την πλαϊνή, η οποία βρίσκεται στη διπλανή στοά.
Κάτι η αναταραχή που επικρατούσε, κάτι η έλλειψη συνεννόησης, τελικά ο Δανός του ΔΝΤ, συνοδευόμενος από τους άνδρες της ασφάλειάς του, μπήκε κατά λάθος σε παρακείμενο... γυμναστήριο! Οταν διαπιστώθηκε ότι είχε πάρει λάθος δρόμο, βγήκε και, τελικά, τον οδήγησαν στην είσοδο του υπουργείου..

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου