Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

14 χρόνια Πολυεθνικό Κέντρο Κιλκίς


Κεντρική Μακεδονία 14 χρόνια Πολυεθνικό Κέντρο Κιλκίς
Την συμπλήρωση των 14 χρόνων από την ίδρυση του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης γιόρτασαν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, οπλίτες και πολιτικό προσωπικό.

Η σεμνή και απλή τελετή ξεκίνησε με δοξολογία που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, παρουσία του ταξίαρχου της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας κ. Καββαδία, του Διοικητή του Πολυεθνικού κ. Ν. Αραμπατζή, του αστυν. Διευθυντή κ. Μανωλά, του Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Μαυρόπουλου, του δασάρχη Κιλκίς κ. Πολιτίδη, του προέδρου του Συλ. Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς κ. Παπανικολάου κ.α.

«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, για να γιορτάσουμε και να αναγνωρίσουμε το έργο και την προσφορά του Κέντρου στην υπηρεσία και την Πατρίδα. Είναι αλήθεια  ότι η προσφορά του δεν δύναται να συγκριθεί με την προσφορά αίματος και δόξας των τιμημένων Μονάδων και Σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων μας, στο διάβα της ιστορίας. Είναι βέβαιο όμως ότι συνέβαλε, μέχρι τώρα, στην προετοιμασία και την ασφάλεια των τμημάτων και των μεμονωμένων στελεχών, που συμμετείχαν σε ειρηνευτικές αποστολές στο Αφγανιστάν, στο Κοσσυφοπέδιο και άλλα αποσταθεροποιημένα σημεία του Κόσμου» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Διοικητής του Πολυεθνικού κ. Αραμπατζής παρουσιάζοντας συνοπτικά τις δράσεις του Κέντρου.

kilkis-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου