Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: «Η Χρυσή Αυγή εκδήλωσε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο»


Σφοδρή επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στην Κρήτη.


«Η Χρυσή Αυγή εκδήλωσε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο στην Κρήτη, το νησί που έχει γεννήσει ήρωες της Δημοκρατίας και έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα για τους δημοκρατικούς του αγώνες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ΠΑΣΟΚ,  σχετικά με τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη που προκάλεσαν σάλο.



Όπως αναφέρεται, οι «απαράδεκτες απειλές και ύβρεις του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη δεν στρέφονται μόνο κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έκανε απλά τη δουλειά της προσπαθώντας να αποφύγει τα προσχεδιασμένα επεισόδια της νεοναζιστικής οργάνωσης, αλλά και εναντίον της νομιμότητας και της ίδιας Δημοκρατίας».



«Είναι ευθύνη της συντεταγμένης Πολιτείας και την Δικαιοσύνης να αντιδράσει και να πράξει όσα προβλέπονται στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματος για την προστασία του πολιτεύματος και της κοινωνίας από τις έκνομες και μολυσματικές δραστηριότητες φασιστικών οργανώσεων και κομμάτων» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου