Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Άγριο σεξουαλικό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, εξιχνιάστηκε 18 χρόνια μετά


Μία μυστηριώδης δολοφονία που έγινε πριν 18 χρόνια με θύμα έναν ηλικιωμένο, κατάφερε να εξιχνιάσει πρόσφατα η ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ωστόσο τα κίνητρα της δολοφονίας που ήρθαν στο φως ήταν μάλλον ανατρεπτικά.
Στις 25 Ιουλίου 1994, ένας 62χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ενώ αιτία θανάτου φαίνεται πως ήταν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο ο δράστης και τα κίνητρά του παρέμεναν άγνωστα μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση παρέμενε για πολλά χρόνια ανεξιχνίαστη και απασχόλησε ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας τής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ερευνά ανεξιχνίαστες υποθέσεις, αξιοποιώντας τα υπάρχοντα ευρήματα με νέες και σύγχρονες τεχνολογικές και εργαστηριακές μεθόδους έρευνας.

Τελικά ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 37χρονος Ρουμάνος ( ο οποίος την χρονιά του φόνου ήταν μόλις 19 χρονών) και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία θα αποσταλεί με τη μορφή του κατ' επείγοντος στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το πιο αξιοπερίεργο ωστόσο ήταν τα κίνητρα του εγκλήματος, τα οποία φαίνεται πως ήταν «ερωτικά», καθώς το θύμα είχε μάλλον «ιδιαίτερες» σεξουαλικές προτιμήσεις.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου