Η νέα μόδα έρχεται από τις ΗΠΑ -που αλλού;- και θεωρείται θεραπεία του σεξ, που έχει ως στόχο να αναζωπυρώσει τις σεξουαλικές σχέσεις ζευγαριών που έχουν ψυχρανθεί.
Ο ρόλος του προπονητή είναι πολύ άμεσος και επικεντρώνεται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Ο κόουτς παρακολουθεί το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και επιτόπου δίνει συμβουλές που βελτιώνουν τις επιδόσεις των πρωταγωνιστών.
Τα αποτελέσματα της νέας μεθόδου είναι θεαματικά. Όπως λέει
η ηθοποιός Aniela McGuinness στο βρετανικό Grazia: «Όταν αφέθηκα και χαλάρωσα, η εμπειρία ήταν απίστευτη και οι οργασμοί μου πρωτόγνωροι, παρόλο που ο προπονητής βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο».
Η 29χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της απευθύνθηκαν στον Eric Amaranth, στη Νέα Υόρκη. Ο προπονητής αφού τους προμήθευσε sex toys, κάθισε σε μια άκρη του δωματίου και τους έδινε συμβουλές για το πώς να τα χρησιμοποιήσουν και ποιες σεξουαλικές στάσεις να δοκιμάσουν για να αυξήσουν την ευχαρίστησή τους.
Ο Eric Amaranth, 36 ετών, προπονητής του σεξ, χαρακτηρίζει τον εαυτό του «σεφ που διδάσκει πώς να δημιουργούν gourmet πιάτα». Άρχισε να ασκεί το επάγγελμα αυτό προ διετίας, όταν ύστερα από 13 χρόνια χώρισε με την κατά 46 χρόνια μεγαλύτερή του Betty Dodson, πρωτοπόρο προπονήτρια του σεξ στις ΗΠΑ. Αν και στα 82 της πια, η Dodson συνεχίζει να παραδίδει «μαθήματα αυνανισμού», σημειώνει η Daily Mail.
Σιγά-σιγά πάντως η νέα μόδα περνάει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και οι προπονητές του σεξ γίνονται πολύ γνωστοί (αν όχι ακόμα, μόδα) και στην Ευρώπη.
matrix24