Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα ανασχηματισμού στο Μαξίμου


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης
Εξαιρετικά θετική εξέλιξη χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Εurogroup για την Ελλάδα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι τα αποτελέσματα (του Eurogroup) πρέπει να βρουν και τη συγκεκριμένη προέκταση σε σχέση με την ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ώστε να υπάρξει και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της χώρας. 

«Απαραίτητο ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Επιβεβαιώνεται η επιλογή της ΔΗΜΑΡ να στηρίξει την κυβέρνηση ώστε να μην περιέλθει η χώρα σε πολιτική αστάθεια και να μην βρεθεί διέξοδος από τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει. Αναπτυξιακή διαδικασία, στήριξη της κοινωνίας και αξιοποίηση δυνατοτήτων μετά και την παραμονή της χώρας στο ευρώ ώστε η χώρα να μην οδηγηθεί στην αβεβαιότητα και το χάος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Υπογράμμισε ότι δεν συζητήθηκε ενδεχόμενο αλλαγής της κυβερνητικής σύνθεσης. «Δεν μας απασχόλησε ούτε και κατ’ ελάχιστον ένας ανασχηματισμός. Δεν ετέθη κάτι τέτοιο» δήλωσε κατηγορηματικά.

«Είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσουμε και θα προχωρήσουμε σε όλα εκείνα που η χώρα θα πάει μπροστά» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου