Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ το επόμενο τρίμηνο επιστρέφει στην Ιστορική Χαριλάου Τρικούπη 50


20130515-215802.jpg
Οταν ο Κ. Λαλιώτης ήταν ο μόνος γραμματέας που έφτιαξε τον περίφημο Τιμοκατάλογο για τα μέλη και τους Φιλος του πασοκ όπως αποκαλούσαν τότε την ετησια συνδρομή που καθιερωσε ανάλογα με την κοινωνική και επαγγελματική κατάσταση που βρισκόταν το μέλος ή ο Φιλος του κόμματος με ανώτερη τιμή για την ανανέωση της κομματικής του ταυτότητας τα 50 ευρω αν ηταν ελευθερος επαγγελματιας, βάζοντας στο ταμείο το 20003 περίπου 3,5 εκατ. Ευρω απο τις ταυτοποιημενες συνδρομές, , που να ήξερε ότι δέκα χρόνια μετά τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ θα ήταν
μείον.
Που να ήξερε βέβαια ότι το κόμμα του θα μετακόμιζε στην Ιπποκράτους και που εξ αιτίας των οικονομικών του επιστρέφει εντός τριμήνου, πισω στην ιστορική Χαριλάου τρικούπη.

Με αφορμή τα οσα γραφτηκαν ακούστηκαν και ειπωθηκαν στη συνεδριαση του πολιτικου συμβουλιου για γα οικονομικά του κομματος και την αποφαση να εγκαταλείψουν τα γραφεία της οδού Ιπποκρατους, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου όπου στεγάζεται το κόμμα επισκέφθηκε σήμερα το γενικό του διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη για να πληροφορηθεί τι θα συμβεί αλλά κυρίως πότε θα του δοθούν τα χρωστούμενα ενοίκια.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαλαγιάννης τον ενημέρωσε ότι εντός του επομένου τριμήνου το ΠΑΣΟΚ θα έχει εγκαταλείψει το κτίριο της Ιπποκράτους που εξακολουθεί να είναι πολύ ακριβό για τα σημερινά του οικονομικά, παρά το γεγονός ότι το ενοίκιο έχει μειωθεί πλέον από τις 67.000 που ήταν αρχικά στις 35.000 ευρώ κάθε μήνα.
Προφανώς το κτίριο δεν είναι ίδιο με αυτό της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά τα χρήματα εκεί είναι επτά φορές λιγότερα. Το ενοίκιο έχει διαμορφωθεί στις 5.000 ευρώ το μήνα, από 11.500 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια . Πρόθεση ειναι να νοικιάσουν και μερικά αλλά γραφεία γύρω από την Χαριλάου τρικουπη αν διαπιστωθεί οτι δεν χωράνε όλοι ενώ το κτίριο έχει μισθωτηριο μέχρι το 2016.
e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου