Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Φίλης σε Καμμένο: Δεν είναι ώρα για νέα εξοπλιστικά 3,5 δισ.

filis-se-kammeno-den-einai-wra-gia-nea-eksoplistika-35-disΣτην εκτίμηση ότι αναζητείται συμβιβαστική λύση στις διαπραγματεύσεις λόγω των πολιτικών εξελίξεων που μπορεί να πυροδοτήσουν οι εκλογές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και λόγω της προεδρίας Τραμπ, προχώρησε ο πρώην υπουργός
Παιδείας Νίκος Φίλης μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και τον Βασίλη Πάικο, επισημαίνοντας ότι οι διαπραγματεύσεις σκοντάφτουν στη στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε από τις διαρροές που αποδόθηκαν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, περί θερμού επεισοδίου στην Κύπρο το καλοκαίρι, ο κ. Ν. Φίλης τόνισε ότι είναι επικίνδυνο να γίνεται πολιτική για εξωτερικά ζητήματα, έχοντας υπόψη το εσωτερικό ακροατήριο.
Δεν είναι ώρα για εξοπλιστικά προγράμματα
Για τα εξοπλιστικά προγράμματα ο κος Φίλης δήλωσε ότι δεν είναι η ώρα για αγορά των μαχητικών αεροσκαφών τύπου ΣΤΕΛΘ, καθώς όπως είπε θα κοστίσουν 3,5 δισ.
Τέλος, επανέλαβε την πρότασή του για έναρξη διαλόγου με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου