Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Μπουτάρης για Αβραμόπουλο: Οι θέσεις δεν είναι αγορασμένες

Καμπάνια ενημέρωσης κατά του ρατσισμού προτείνει ο Μπουτάρης
Την τελευταία ομιλία του Παναγιώτη Αβραμόπουλου, ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της διαδικασίας για την εκλογή των μελών του Δημοτικού
Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στο δημαρχείο της πόλης.

«Η μέρα σήμερα είναι κατά νόμο μέρα εκλογής νέου προεδρείου. Αυτό είναι στα μέσα της θητείας, η διαδικασία είναι γνωστή. Γίνεται πρόταση από κάθε παράταξη για υποψήφιο πρόεδρο, υποψήφιο αντιπρόεδρο και γραμματέα», είπε ο κ. Μπουτάρης, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.
«Έχουμε αλλαγές που είναι μέσα στο πρόγραμμα», σημείωσε και πρόσθεσε αναφορικά με την αλλαγή του προέδρου: «ο Παναγιώτης αρνήθηκε τη θέση του αντιδημάρχου διότι θεώρησε ότι έπρεπε να αρνηθεί. Διαχώρισε τη θέση του, τι άλλο να πω;».
«Ήταν δική του άποψη», συνέχισε ο κ. Μπουτάρης, «εγώ τον παρακάλεσα να αναλάβει τη θέση του αντιδημάρχου. Οι θέσεις δεν είναι αγορασμένες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του δημάρχου να ορίζει τους αντιδημάρχους, που αυτός θεωρεί πιο κατάλληλους για κάθε πόστο. Του πρότεινα να αναλάβει την αντιδημαρχία Οικονομικών, γιατί είναι μια αντιδημαρχία πολύ σοβαρή, πολύ σημαντική και είναι πολύ κρίσιμες οι ικανότητες, που έχει στη διοίκηση και οι γνώσεις ως πρώην τραπεζικός. Τον παρακάλεσα να βοηθήσει την "Πρωτοβουλία". Τώρα δεν βοηθάει την "Πρωτοβουλία", διαχωρίζει τη θέση του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου