Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Πρίφτης: Σκεφτόμασταν τη Βιλερμπάν, μας τιμώρησε η ποιότητα του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τα σημεία που κόστισαν στον Αρη στο ΟΑΚΑ και παραδέχθηκε πως η σκέψη «έτρεχε» στη ρεβάνς με την Βιλερμπάν.«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήρθαμε με κάποιες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες
. Σκεφτόμασταν στο πίσω μέρος του μυαλού μας τη Βιλερμπάν. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι με βάση τις απουσίες που είχαμε. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που μικρές ολιγωρίες τις τιμωρεί άμεσα. Τα λάθη και τα ριμπάουντ έκριναν τον αγώνα, αν ήμασταν πιο εύστοχοι όταν πλησιάζαμε, ίσως να είχε άλλη μορφή ο αγώνας», τόνισε ο προπονητής του Αρη.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σίμτσακ είπε: «Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στην έδρα του Παναθηναϊκού και με τις απουσίες που είχαμε. Ήρθαμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και τα καταφέραμε σε μεγάλο διάστημα. Φτάσαμε στους τέσσερις πόντους, αλλά αστοχήσαμε στα κρίσιμα σουτ. Κρατάμε την καλή μας άμυνα. Στην επίθεση ήμασταν άστοχοι. Στο τέλος κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Βιλερμπάν και πάμε να παλέψουμε, ενώ θα έχουμε και τα δύο παιδιά που απουσίασαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου