Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μπεγλίτης προς βουλευτές: "Ζητάμε υπεύθυνη στάση και θετική ψήφο"


Μπεγλίτης προς βουλευτές: "Ζητάμε υπεύθυνη στάση και θετική ψήφο" : Σε υπερψήφιση των μέτρων που θα έρθουν στη Βουλή κάλεσε «όλους τους βουλευτές» ο εκρπόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης, λέγοντας πως «το συμφέρον της πατρίδας

Σε υπερψήφιση των μέτρων που θα έρθουν στη Βουλή κάλεσε «όλους τους βουλευτές» ο εκρπόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης, λέγοντας πως «το συμφέρον της πατρίδας επιβάλλει υπέθυνη στάση και θετική ψήφο». 

Το πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Γ.Παπανδρέου με αντικείμενο τη δανειακή σύμβαση και το PSI -στον απόηχο των παραιτήσεων Ξενογιαννακοπούλου και Κουτσούκου και δηλώσεων από βουλευτές πως δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα.



«Η χώρα δίνει μια σκληρή διαπραγματευτική μάχη για την επιβίωσή της, σε ένα δυσμενές ευρωπαϊκό περιβάλλον» ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π.Μπεγλίτης, λέγοντας πως «η μάχη πρέπει να κερδηθεί, δυστυχώς, με μεγάλες θυσίες».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε εντονότατη κριτική στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, λέγοντας πως «σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή όμως, που διακινδυνεύεται το μέλλον της χώρας και του ελληνικού λαού, ο κ. Καρατζαφέρης επιλέγει την φυγή για να μην αναλάβει, έμπρακτα, την εθνική ευθύνη που του αναλογεί». 

«Το αδιέξοδό του είναι προφανές, δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μεγαλόσχημες λέξεις» είπε χαρακτηριστικά ο Π.Μπεγλίτης.



tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου