Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ανησυχητικά τα στοιχεία της επιστολής Παπαδήμου προς τον Παπούλια


Ανησυχητικά τα στοιχεία της επιστολής Παπαδήμου προς τον Παπούλια : Δεν περιέχονταν σε επιστολή αλλά σε σημείωμα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου οι ανησυχητικές προειδοποιήσεις του για την κατάσταση της οικονομίας  προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δεν περιέχονταν σε επιστολή αλλά σε σημείωμα του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου οι ανησυχητικές προειδοποιήσεις του για την κατάσταση της οικονομίας  προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια,  διευκρίνισε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας  Παντελής Καψής, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega». 

«Ο κ. Παπαδήμος σε αυτή τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών δεν ήθελε με κανένα τρόπο να δείξει ότι παρεμβαίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… Ζήτησε λοιπόν να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατ’ ιδίαν. Στα πλαίσια αυτά ο κ. Παπούλιας ζήτησε να του δώσει ένα σημείωμα» τόνισε ο κ. Καψής. Διευκρίνισε επίσης ότι δεν ήταν δημοσιοποιήσιμα τα στοιχεία αλλά για χρήση μόνο του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αρνήθηκε όμως ότι ήταν εξόχως ανησυχητικά τα στοιχεία τα οποία επικαλέσθηκε ο κ. Παπαδήμος στο σημείωμα προς τον κ. Παπούλια. 

Χθες πάντως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δημοσιοποιηθεί η «επιστολή» του κ. Παπαδήμου για να απαντήσει αρνητικά ο κ. Παπούλιας. 

Σε  «σημείωμα» όμως και όχι σε επιστολή Παπαδήμου, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1». 


Star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου