Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γεννηματά: Να πει ξεκάθαρα ο Τσίπρας εάν έχει επιλέξει επιστροφή στη δραχμή


Γεννηματά: Να πει ξεκάθαρα ο Τσίπρας εάν έχει επιλέξει επιστροφή στη δραχμή
Βολές κατά της «διπλής γλώσσας» που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής του όσον αφορά τη στάση που θα κρατήσουν, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό.



Απορρίπτει η Φώφη Γεννηματά την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το περιθώριο να επιλέξει τις νέες εκλογές, καθώς αν πάρει την πρώτη θέση θα μπορέσει ευκολότερα να σχηματίσει μία ευρεία προοδευτική κυβέρνηση.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς «τα έσοδα καταρρέουν, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα. Το να βρεθούμε σε χειρότερη οικονομική κατάσταση απ' ό,τι ήμασταν πριν ένα μήνα, χωρίς μάλιστα να έχει δοθεί μια διέξοδος. Γιατί, τι θα γίνει μετά τις εκλογές; Ποια θα είναι η διαφοροποίηση μετά τις επόμενες εκλογές; Θα είμαστε ξανά σε αδιέξοδο. Από ένα κόμμα, μάλιστα, που πιστεύει στην απλή αναλογική».

Υποστήριξε μάλιστα ότι «αυτή την προοπτική την είχε ο κ. Τσίπρας παίρνοντας τη διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και αναζητώντας την υποστήριξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

«Νομίζω ότι φοβήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες. Φοβήθηκε να μιλήσει, να πει όλη την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Εμείς τους είπαμε ότι δεχόμαστε πρωθυπουργό από την Αριστερά, ότι δεν θέλουμε συμμετοχή στην κυβέρνηση και βάλαμε ως μοναδικό όρο την παραμονή στο ευρώ και τη βελτίωση των συνθηκών για τον Έλληνα πολίτη. Δεν μπόρεσε να εγγυηθεί την παραμονή στο ευρώ. Και νομίζω ότι θα πρέπει, εάν τελικώς πάμε στις επόμενες εκλογές, να μιλήσουν με μία γλώσσα αυτή τη φορά, γιατί τώρα μιλούν με δύο. Εάν η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, προσωπικά, είναι η επιστροφή στη δραχμή, αυτό θα πρέπει να το πει ξεκάθαρα».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου