Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ταμεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποκλείουν εργαζόμενοι


Τα ταμεία του νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποκλείουν εργαζόμενοι
Σε εξέλιξη από τις 07.30 το πρωί είναι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται στους αύλειους χώρους των νοσοκομείων, ενώ στο Παπαγεωργίου αποφάσισαν να αποκλείσουν τα ταμεία…
Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν:
«Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές δράσεις που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.), προχωρούν σε αποκλεισμό του εισπρακτικού μηχανισμού (ταμείου) των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου.
Η συμβολική αυτή ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου να παραχωρήσει την υπηρεσία των τηλεφωνικών ραντεβού των τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του νοσοκομείου σε ιδιωτική επιχείρηση τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κοινού, επιβαρύνοντας τους ασθενείς με το κόστος των 2 ευρώ ανά ραντεβού.
Ένωσε τη φωνή σου με τη φωνή των 3000 πολιτών που υπέγραψαν μέχρι σήμερα τη διαμαρτυρία ενάντια στην κοινωνικά ανάλγητη απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
"Η μόνη μάχη που είναι χαμένη είναι αυτή που δε δόθηκε ποτέ".
Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου».
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου