Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Με "μισή" ομάδα ο Άρης στη Λιβαδειά

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Στους «Ζωσιμάδες» στις 17.15 (NS2) κοντράρονται ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη, ενώ την
ίδια ώρα (NS1) παίζουν στην Κρήτη ο ΟΦΗ με τη Βέροια. Το ματς που κλείνει την αυλαία της σημερινής ημέρας είναι η αναμέτρηση του Άρη στη Λιβαδειά στις 19.30 (NS2).
   
Η δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ακόμα αναζητείται
για τον Λεβαδειακό, ο οποίος «τρέχει» ένα αρνητικό σερί 5 αγώνων, στους οποίους μετρά 3 ήττες και 2 ισοπαλίες, χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να πετύχει γκολ. Η πορεία αυτή έχει φέρει τους Βοιωτούς στην προτελευταία θέση του πίνακα με 6 βαθμούς, ισόβαθμους με μειονέκτημα με τον Πανθρακικό και ένα βαθμό πάνω από την ουραγό ΑΕΚ. Ο Γιώργος Παράσχος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν σήμερα χωρίς τη... μισή βασική τους ενδεκάδα, ζητώντας από τους παίκτες του να «κυνηγήσουν» το γκολ από την αρχή.  
   
Απουσίες (2): Τραυματίας ο μέσος Ακόστα (5/0), ενώ ο μεσοεπιθετικός Ναπολεόνι (6/0) επέστρεψε μεν στις προπονήσεις, όμως κρίθηκε ανέτοιμος για το σημερινό ματς.  
   
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Κυριακίδης, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μεντί – Ζησόπουλος, Κόρμπος – Μαχαίρας, Ροτζέριο, Πόι – Βασιλείου.

Ο Άρης, από την πλευρά του, προέρχεται από τη δεύτερη φετινή νίκη του (έστω κι αν ήρθε με επεισοδιακό τρόπο, σε ένα ματς με κακή διαιτησία) και δείχνει ότι η απομάκρυνση του Μάκη Κατσαβάκη και η αντικατάστασή του με το δίδυμο των Πασσιαλή-Μπουγιουκλή αποδείχθηκε σοφή κίνηση. Οι «κίτρινοι» είναι αήττητοι με τους δύο πρώην προπονητές της ομάδας Κ20 στον πάγκο τους, καθώς πριν από το ματς με τη Βέροια μέτρησαν δύο ισοπαλίες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Έχουν μαζέψει 10 βαθμούς στις 9 πρώτες αγωνιστικές (2-4-3) και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πλήθος απουσιών για τον Άρη, με όλους τους τιμωρημένους από κάρτες να επιλέγονται να εκτίσουν την ποινή τους στο σημερινό ματς.

Απουσίες (6): Τιμωρημένοι οι Αγκάνθο (ΕΠ 7/5), Καζναφέρης (ΜΕ 7/0) και Νούνο Κοέλιο (8/0), τραυματίες οι Πουλίδο (ΑΜ 7/0), Παπαστεριανός (ΜΕ 7/1) και Ασλανίδης (ΑΜ 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Βελλίδης – Μαργαρίτης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ψυχογιός – Καπετάνος, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος – Γιαννιώτας, Γκέσιος, Κανούλας.
Πηγή: betarades.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου