Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο Μπατίστ για χρέη προς το δημόσιο Οφείλει 200.000 ευρώ στη ΔΟΥ Κηφισιάς


Συνελήφθη ο Μπατίστ για χρέη προς το δημόσιο
Τέτοια επιστροφή στην Αθήνα σίγουρα δεν την περίμενε ο Μάικ Μπατίστ! Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, όμως, στο αεροδρόμιο δεν τον περίμεναν φίλοι των «πράσινων», αλλά οι αστυνομικές αρχές και μάλιστα με ένταλμα σύλληψης! 

Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και νυν της τουρκικής ομάδας συνελήφθη από τις Αρχές κατόπιν σχετικής παραγγελίας του Οικονομικού Εισαγγελέα, καθώς φέρεται να χρωστά το ποσό των 200.000 ευρώ στη ΔΟΥ Κηφισιάς!

Το χρέος προς το Δημόσιο δημιουργεί τεράστιο μπλέξιμο με το νόμο στον Μπατίστ, ο οποίος αδημονούσε να βρεθεί ξανά στα παλιά του λημέρια, όμως, πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρο εάν θα καταφέρει να ξεμπλέξει μέχρι αύριο και να τεθεί στη διάθεση του τουρκικού συλλόγου. 

Ο Μπατίστ βρίσκεται στο κρατητήριο του αεροδρομίου και ο ίδιος ελπίζει ότι οι μάνατζέρ του που χειρίζονται την υπόθεση θα καταφέρουν να βρουν λύση στο ζήτημα και να συνεχίσει τη νύχτα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της «Φενέρ».

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου