Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων Πηγή: Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων


Ο Βενιζέλος στη Ρώμη σε συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων
Στη Ρώμη μεταβαίνει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη παγκόσμια συνάντηση ηγετών σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, την οποία διοργανώνει το Δημοκρατικό Κόμμα Ιταλίας (PD) και ο πρόεδρός του, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, ο οποίος προσκάλεσε τον κ. Βενιζέλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, το Σάββατο το πρωί ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα συζήτησης «Οι νέες προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας: Μια προοδευτική στρατηγική», με συντονιστή τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, Πασκάλ Λαμί, ενώ στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευρωπαϊκών Προοδευτικών Μελετών (FEPS), Μάσιμο Ντ' Αλέμα.
Την Παρασκευή, ο κ. Βενιζέλος θα παραβρεθεί σε δείπνο εργασίας της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωκοινοβουλίου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της Ομάδας, Χάνες Σβόμποντα, ενώ, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Ρώμη, θα έχει σειρά διμερών επαφών με σοσιαλιστές ηγέτες.
Προσκεκλημένοι στη διήμερη συνάντηση είναι, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PS), Αρλέμ Ντεζίρ, και ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου