Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Το παραφορολογικό σύστημα της ασυλίας συνεχίζεται…»

Τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά βάζει πλέον στο κάδρο της φοροδιαφυγής ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
Μέσω της γνωστής πια οδού, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Καρχιμάκης αναφέρεται σε νέες καταγγελίες «υπόθαλψης» μεγαλοφοροπαραβατών, από τον αρμόδιο υφυπουργό. Συγκεκριμένα αναφέρει «Το απόλυτο αίσχος της προστασίας των μεγαλοφοροπαραβατών συνεχίζεται με ανεξήγητο θράσος από τον
υφυπουργό που διόρισε ο πρωθυπουργός για τα δημόσια έσοδα. Το παραφορολογικό σύστημα της ασυλίας μέσα από το κατ’  εξακολούθηση κόλπο της άρσης των δεσμεύσεων των τραπεζικών καταθέσεων υπέρ αποδεδειγμένων μεγαλοφοροπαραβατών, συνεχίζεται…»
Σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή, «πρωταγωνιστής είναι και πάλι ο υφυπουργός εσόδων και άλλοτε υπεύθυνος φορολογικών θεμάτων μεγάλης εταιρείας που παρείχε συμβουλές σε πελάτες της, πώς να γλυτώνουν τους φορολογικούς ελέγχους και να αποφεύγουν την εφορία».
Ο Κρητικός όμως δεν μένει στην καταγγελία κατά του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη. Θέτει προ των ευθυνών του τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όπως επισημαίνει μέσω facebook ο Μ. Καρχιμάκης ανέχεται τους … μπιζναδόρους υπουργούς, οι οποίοι εξεγείρουν την κοινωνία και δεν οδηγούν σε καμία περίπτωση στην επίτευξη των στόχων για έξοδο από την κρίση.
«Η ευθύνη είναι πλέον σε σας που τον ανέχεστε… και που με τα κόλπα αυτά των χαριστικών πράξεων, οδηγείτε την φορολογική αφαίμαξη να προέρχεται από τους ορατούς και ακάλυπτους στόχους, που είναι οι αδύναμοι, οι φτωχοί, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι.
Κύριε Σαμαρά, τον τραχανά τον απλώσατε με άδικο και ανορθόδοξο τρόπο και τα …Ζάππεια πήγαν περίπατο» καταλήγει…

matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου